הסבר טכני של תהליך היינון של מים במכונת של Kangen
יש לי שיעור קטן בכימיה בשבילכם היום, משום שהייתי רוצה שתקראו את הדו”ח המעניין הזה אשר מסביר כיצד מי ברז הופכים לבסיסיים על ידי הוספת יונים שליליים במכונת המים של Kangen דו”ח מפורט זה גם יעזור לך להבין את ההשפעות והיתרונות של מים בסיסיים בגופנו.
יון הוא פשוט אטום או מולקולה שאבד לו או התווסף לו אלקטרון אחד או יותר. במקרה של מים מיוננים, מדובר בדיוק באלקטרון אחד שהתווסף או ירד. יונים נוצרים על ידי פעולה כימית, חום, קרינה, וחשמל – במקרה שלנו, אלקטרוליזה של מים.
מולקולת מים מורכבת מאטום אחד של חמצן ו 2 אטומים של מימן כמוצג לעיל.
במהלך האלקטרוליזה של המים, משהו קורה להרבה ממולקולות המים- הם מתיננות. על מנת שזה יקרה, יש לשבור את הקשר שבין האטומים המרכיבים את המולקולה. הקשר בין החמצן
והמימן הוא לא חזק במיוחד, הוא נשבר בקלות. כאשר הקשר נשבר, אחד מאטומי המימן עוזב מכיוון שלחמצן יש משיכה חזקה יותר (בדומה לכוח המשיכה), לאטום המימן שעוזב נלקח האלקטרון היחיד שיש לו וזה הופך אותו ליון מימן חיובי.
יונים חיוביים הם לא טובים. הם גונבים אלקטרונים ממולקולות אחרות וגורמים כך נזק. אך אל דאגה. זכור, יון המימן החיובי מורחק ביחד עם כל שאר הדברים הרעים בעלי המטען החיובי דרך צינור החומצה באלקטרוליזה. בסופו של דבר הוא לא יישאר ב- Kangen Water™שלנו.
מה שבסופו של דבר כן נשאר ב Kangen Water™זה מולקולת ההידרוקסיד שנותרה כאשר מולקולת המים איבדה את אטום המימן שלה. למולקולת ההידרוקסיד יש אלקטרון נוסף. יון בעל מטען שלילי. וזה דבר טוב. עוד על כך בהמשך, אך לעת עתה, די אם נאמר שיותר מולקולות הידרוקסיד = יותר טוב, והכמות תלויה במספר ובגודל של צלחות האלקטרודה וכמה לאט המים עוברים מעליהן.
רדיקלים חופשיים
בטח שמעת על רדיקל חמצן חופשי הידוע לשמצה. זה פשוט אטום מיונן של חמצן שאבד לו אלקטרון. חמצן הוא עקשן. הוא ידאג לקבל בחזרה אלקטרון. הוא יכול לגנוב אחד מכמעט כל מולקולה אחרת, כולל ברזל. כשהרדיקל החופשי גונב אלקטרון, הוא מותיר אחריו מולקולה שניזוקה וחסרת אלקטרון בעצמה, עכשיו היא עצמה מתחילה להתנהג כמו רדיקל חופשי -זה מביא לתגובת שרשרת של תאים פגועים שניתנת לעצירה רק באמצאות נוגדי חמצון, אבל עוד על כך בהמשך.
רדיקלים חופשיים הם בכל מקום. האספקה העיקרית שלהם היא באוויר שאנו נושמים. אנחנו לא יכולים
להתרחק מהם. כאשר רדיקל חופשי גונב אלקטרון ממולקולת ברזל, הוא גורם לברזל להחליד. לא משנה מאיפה הוא גונב, הוא גורם לחמצון שנקרא קורוזיה. החמצון של התאים שלנו הוא זה שגורם לנו להזדקן וגורם למספר רב של מחלות ומכאובים.
הדרך היחידה להילחם ברדיקלים חופשיים היא בעזרת נוגדי חמצון. אנחנו אף פעם לא מקבלים מספיק מהם. זאת הסיבה שאנשים רבים בולעים מספרים עצומים של ויטמינים ובמיוחד כדורים גדולים של ויטמין C .אם כן היו לנו מספיק חומרים נוגדי חמצון, לא רק שיכולנו להדוף את הרדיקלים החופשיים שפולשים לנו לגוף, אלא גם יכולנו לתקן את הנזק שנשאר מרדיקלים חופשיים מהעבר. האם זה לא
רעיון רדיקלי!?
נוגדי חמצון
המים של Kangen Water™ מכילים מינונים עצומים של יוני הידרוקסיד שליליים. שוב, הכמות תלויה במספר ובגודל של צלחות האלקטרודה במכונה מייננת המים ובאיטיות המים שעוברים מעליהם.
כל יון הידרוקסיד הוא חומר נוגד חמצון שרק מחפש להילחם ברדיקל חמצן חופשי. יש לו אלקטרון נוסף והוא רוצה להיפטר ממנו. למעשה, היא רוצה להיפטר ממנו כל כך, שהוא בלתי יציב בעליל. זאת אחת הסיבות למה לא ניתן לאחסן מי Kangen Water™ בבקבוק למשך זמן רב על המדף – הוא יאבד את ערכו כנוגד החמצון! אתם צריכים אחת מהמכונות שלנו! אתם צריכים לשתות מים טריים ככל האפשר מהמכונה .
למעשה, מולקולת ההידרוקסיד עשויה להיות נוגדת החמצון הטובה ביותר שיש. ואתה מקבל ממנה מינונים יומיים ענקיים כאשר אתה שותה כערך ליטר או יותר ביום של Kangen Water™ , יש בכוס Kangen Water™ אחת את אותה הכמות של נוגדי חמצון כמו שיש בוויטמינים A,C ו-E.
תכונה זו יחד עם תכונות הבסיסיות ומיקרו-מיצבורים (micro-cluster) של Kangen Water™ עשויה להסביר מדוע Enagic בחרו את השם “Kangen” למים שלהם. Kangen משמעותו לחזור למקור ונטען שזה יעזור לגוף שלך לשחזר את עצמו ואת כל איבריו למצבם הצעיר שהיה במקור.
מאחר שכעת יהיו לך מספיק חומרים נוגדי חמצון, חשוב מאוד שיהיה לך את הסוג הנכון של נוגדי חמצון. המשקל המולקולרי של מולקולת ההידרוקסיד הוא רק 18. לכל שאר נוגדי החמצון יש משקל מולקולרי של יותר מ 100 .
Kangen Water™ ונוגדי חמצון אחרים |
משקל מולקולרי |
Kangen Water™ |
18 |
ויטמין A (בטא קרוטין) |
150 |
ויטמין E |
153 |
ויטמין C |
176 |
זה אומר שמולקולות ההידרוקסיד יכולות להיכנס לתאים שלך בקלות. אפילו לתאים החולים שקירות תאיהם התקשו (בעקבות החמצון הנגרם על ידי רדיקלים חופשיים) וקירות תא שעברו חמצון לא נותנות להרבה דברים להיכנס. הם מונעות כניסה מן המון חומרים מזינים גם כאשר אתם אוכלים נכון, והם שומרים על מתכות כבדות בפנים התא. Kangen Water™ יעזור לגוף שלך לתקן את התאים הללו ולהפוך אותם לבריאים שוב.
פוטנציאל הפחתת חמצון (ORP)
איך אפשר להוכיח ש- Kangen Water™ מלאים בחומרים נוגדי חמצון? בקלות. עם מד ORP.
מה זה?
רדיקלים חופשיים הם חסרי אלקטרון וזה אומר שהם טעונים במטען חיובי. בנוגדי חמצון (במקרה שלנו, בהידרוקסיד) יש אלקטרון עודף וזה אומר שהם בעלי מטען שלילי. אם המים מראים מתח חיובי במד ה- ORP זה אומר שהמים מלאים ברדיקלים חופשיים. אם המים מראים מתח שלילי במד ה- ORP זה אומר שהמים מלאים בהידרוקסיד נוגד חמצון.
זכור שוב כי הנזק שנגרם על ידי רדיקלים חופשיים נקרא חמצון. מד ORPמודד פוטנציאל הפחתת חמצון. הוא מציג את המטען החשמלי שקיים במים.
תוצאה חיובית מראה כי למים יש פוטנציאל לגרום לחמצון , קורוזיה או חלודה.
תוצאה שלילית מראה כי למים יש פוטנציאל להפחתת חמצון , קורוזיה או חלודה.
מים עם תוצאת ORP שלילית פשוט אינם קיימים בטבע!
למעשה, מסמר חלוד שמושרה ב Kangen Water™ למספיק זמן ישוחזר למצבו החדש, המבריק והבוהק. המים לא רק עוצרים את תהליך ההחלדה, אלא גם הופכים את כיוונו- זה הפחתת חמצון במיטבו! והאיברים שלך יקבלו את אותו יחס ידידותי מ- Kangen Water™ .
התמונה שלהלן מציגה תוצאות ORP למי ברז (383+ המון רדיקלים חופשיים), בקבוק מים מינרליים (393+ אפילו יותר רדיקלים חופשיים), ו Kangen Water™ (497- עמוס בהידרוקסיד נוגד חמצון!). שים לב שבקבוקי המים שאתה משלם כל כך הרבה עבורם הם יותר חומציים ויותר מלאים ברדיקלים חופשיים מאשר מי ברז רגילים.
מיקרו- מקבצים (micro-cluster)
מולקולות מים נצמדות זו לזו במקבצים. מקבץ רגיל מכיל עד 14 מולקולות מים.
אלקטרוליזה שוברת את הקשרים בין אטומי המימן והחמצן במולקולת מים ויוצרת הידרוקסיד (נוגד חמצון) ויוני מימן. אלקטרוליזה גם שוברת את הקשר שבין מולקולות מים באשכולות וכך נוצרות קבוצות קטנות יותר.
המקבצים הקטנים ב Kangen Water™ מכילים במינימום 5 מולקולות מים. המקבצים הקטנים האלה יכולים להגיע לאן שהם רוצים בתוך הגוף שלך. הם הופכים את המים לממסים עוד יותר טובים. המים ממסים יותר בקלות את החומרים המזינים שבמזון שלך ואת תוספי המזון שלך – ונושאים את החומרים המזינים (ואת יוני ההידרוקסיד נוגדי החמצון) אפילו לתוך הנימים הקטנים בגוף ולתאים הכי מוזנחים.
לא רק שהמים הממסים האלה ישפרו את התזונה שלך, הם אף ישפרו את ההידרציה שלך מאוד!
שמעתי במו אוזניים כמה אנשים אומרים שהם צרכו במשך שנים ליטר או יותר של מים ביום ואז הלכו לרופא וקיבלו אבחנה של התייבשות!!! אלא אם כן התאים שלך בריאים, מי ברז לא יספקו הידרציה כראוי, אבל Kangen Water™ כן!!!
הידרציה מאפשרת פעולת מעיים סדירה ומשופרת. מאפשרת לגוף להיפטר מכאבי מפרקים. Kangen
Water™ הם המים “הרטובים” ביותר שאתה יכול לשתות. הידרציה נאותה מוסיפה לאין שיעור לבריאות הכללית שלך ואין להמעיט בחשיבותה לך ולבני משפחתך.
אזהרה נחוצה כאן: אין לבלוע תרופות מרשם בעזרת Kangen Water™.
הם פשוט גורמים לתרופה לעבוד מהר מדי ובאפקטיביות רבה מדי, וייתכן שלא כך תכנן הרופא בעת שקבע את המינון המתאים לך.
בעוד שהכוח הממס של Kangen Water™ יכול להיות לא מה שאתה רוצה בעת לקיחת תרופות, הוא
טוב מאוד לדברים אחרים כמו בעת אכילת מזון בריא או לקיחת תוספי תזונה.
סיכום
3 המאפיינים העיקריים של Kangen Water™ עובדים יחד במערכת יחסים סימביוטית שאין לה מקביל.
אומרים ששמן ומים לא מתערבבים. ובכן, זה נכון, כאשר מדובר במי ברז. שים לב איך
שמן ומים נפרדים בכוס מי הברז בצד שמאל בתמונה למטה. אך , זה לא נכון עם Kangen Water™.
השמן בכוס ה Kangen Water™ מימין התחלב מיד כשיצר מגע עם ה- Kangen Water™ויצר סוג של מילקשייק בצבע בז’, והוא יישאר ככה.
מיקרו- אשכולות, כמו יוני הידרוקסיד, אינם יציבים. המולקולות תקשרנה זו לזו שוב ויוצרו מקבצים גדולים עם הזמן. שוב, גודל ומספר צלחות האלקטרודה והאיטיות שבה המים עוברים מעל כולן יעזרו לקבוע את גודל המיקרו- אשכולות וכמה זמן ייקח למולקולות המים להיקשר מחדש ושוב ליצור אשכולות גדולות יותר.
אז, שוב, זה משנה כמה זמן עובר מהרגע שהמים יצאו מהמכונה עד הרגע שאתה שותה אותם. אתה פשוט לא יכול לאגור מים אלה במשך זמן רב ולצפות לקבל את אותה התועלת נוגדת החמצון ואת המיקרו-אשכולות כמו שיש במים מיוננים טריים!
אתה צריך לשתות את ה- Kangen Water™ בתוך 24 שעות. שוב, אתה צריך אחת מהמכונות שלנו! אם מישהו אומר לך שהמים בבקבוקי המים שלו נוגדי חמצון ו” אורגנו מחדש “(במיקרו-מקבצים) אל תאמין לו.
לפרטים נוספים על איך להשיג את המכשיר המדהים הזה אנא מלא את פרטיך בצד שמאל של דף זה. עזור לעצמך ולגוף שלך, עשה זאת עכשיו!